Een onbezorgde gezinsvakantie

door | mei 30, 2022 | Blog | 0 Reacties

Home » Blog » Een onbezorgde gezinsvakantie

Een overzichtelijk en autovrij terrein met speeltuin, leeftijdsgenootjes, zwemgelegenheid, warme douches en vertier in de omgeving. Dat zijn onze voorwaarden voor een ideale gezinsvakantie. Bungalowpark De Roek combineert de charme van een zorgboerderij met de luxe van een chalet en voldoet aan al onze eisen. Wij zijn fan en bezochten het park al vier keer. Waarom?

Het tempo op De Roek brengt je tot rust

Naast een vakantiepark is De Roek ook een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking in de dierverzorging, horeca en schoonmaak werken. Het werktempo ligt lager, als gast vertraag je automatisch mee. Is er iets heerlijkers dan te horen: ‘Ik ga naar de speeltuin!’ terwijl jij in een hangmat in de zon ligt?

De Roek is autovrij waardoor spelen veilig is

Bij aankomst parkeer je de auto op het parkeerterrein. Je bagage neem je mee in een bolderkar. De deelnemers en kinderen krijgen hierdoor alle ruimte om te werken en te spelen. De dieren blijven in hun hok of achter een hek. Je hoeft dus niet op te letten op voorbijrazend verkeer of bijtgrage beestjes.

 

Spelen met de waterpomp, in de zandbak of knuffelen met de dieren, de Roek is een speelparadijs

Elke ochtend (behalve op zondag) verzamelen de kinderen zich rondom Boer Bas. Het is tijd om de varkens, konijnen en kippen te voeren, de cavia’s te aaien en een rondje te rijden op de rug van paard Neil. Daarna storten de kinderen zich op de zandbak en heb jij tijd om te genieten van een kop koffie op het terras.

 

Uitgeknuffeld en uitgespeeld? Ontdek de omgeving van De Roek 

Met een fietsverhuur om de hoek, Het Nationale Park de Hoge Veluwe op tien minuten loopafstand en Apenheul op twintig minuten rijden is er rondom het park genoeg te doen. Zwembad de Peppel in Ede is met haar drie glijbanen een aanrader bij regenachtig weer. Onze kleuter vraagt nog elke week of we alsjeblieft ‘Naar dat bad met die autobanden gaan.’

Gun jij andere ouders ook zo’n ideale vakantie? Deel jouw vakantieplek hieronder.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *