Laten we 2020 vastleggen – cadeau-idee voor de feestdagen

door | nov 17, 2020 | Blog | 0 Reacties

Home » Blog » Laten we 2020 vastleggen – cadeau-idee voor de feestdagen

In 1963 was mijn vader dertien jaar. Elk jaar, als de winter zijn intrede doet, komt steevast dit verhaal ter tafel:  ‘De winter van 1963, dat was wat! Dat kun jullie je niet voorstellen. De sneeuw kwam tot aan het raam, de deur kon niet meer open. En koud dat het was! Koud. En je had toen nog geen verwarming, alleen maar een kacheltje in de woonkamer. Het werd in huis niet meer warm. Als we wakker werden dan lag er ijs op de dekens. De auto’s reden over de Kaag’.

De Waardgracht in Leiden is dichtgevroren in 1963. Men stort er het huisvuil op.
Foto: Nico vd Horst

Ik ben nu 37. Wat zal ik later aan mijn kinderen en kleinkinderen vertellen over 2020? ‘Oh die winter van 2020. Dat was wat! Jullie kunnen je dat niet voorstellen. We waren in de greep van een longvirus, Corona, heette ‘t. We moesten thuiswerken, we mochten geen familie ontvangen. Er was geen Sinterklaasintocht en geen Kerstmarkt. Bioscopen, zwembaden en de horeca moesten wekenlang dicht’.

Hoe heb jij 2020 beleefd? Was je eenzaam thuis aan het werk of stiekem toch wel blij dat je niet naar kantoor hoefde? Ben je creatief mondkapjes gaan naaien? Heb je boodschappen gedaan voor je buren die niet naar buiten mochten?

Laten we samen 2020 vastleggen in een mooi document. Een document wat nog generaties lang gelezen en doorgegeven kan worden. Leuk om zelf te doen of om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Mogelijkheden en prijzen  
2020 digitaal

In een videogesprek van een uur vertel je mij alles over 2020. Ik zorg voor een goed leesbaar verhaal en maak het document mooi voor je op in Word of PDF. Foto’s die je zelf aanlevert kan ik toevoegen.

Dit document kun je zelf printen of digitaal delen met familie, vrienden of op je eigen social media.

€99,95
2020 hardcopy

In een videogesprek van een uur vertel je mij alles over 2020. Ik zorg voor een goed leesbaar verhaal en maak het document mooi voor je op. Foto’s die je zelf aanlevert kan ik toevoegen.

Het document wordt professioneel afgedrukt op 170 grams papier waarin foto’s ook mooi uitkomen. Vervolgens stuur ik het document naar je op. Je krijgt er een mapje bij om het document in te bewaren.

€114,95

Hoe bar was het nou echt in ’63? Bekijk de aflevering van Andere tijden hier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *