`Pech gehad?!´ is één jaar oud

door | mrt 7, 2022 | Blog | 0 Reacties

Home » Blog » `Pech gehad?!´ is één jaar oud

´Pech gehad?!´ is een boek geschreven voor wensouders wiens droom, het krijgen van een kindje, nog niet is uitgekomen. Sta jij met lege handen terwijl iedereen om je heen ‘zomaar’ zwanger raakt? Vermijdt je kraamvisites? Krimpt je maag ineen als je een collega hoort zeggen: “Nou, ik heb een leuk nieuwtje…” Dan is dit boek geschreven voor jou.

Ervaringsdeskundige

Ik ben een, zoals dat heet, ervaringsdeskundige. Acht jaar duurde ons fertiliteittraject. Wat begon met temperaturen eindigde op de eerste hulp na een derde IVF-poging. Ik had in die tijd graag een boek gelezen over een traject wat, net als het onze, mislukte. Waar niet, na jaren proberen, toch een gezonde baby kwam. Ik vond dat boek nergens. Daarom heb ik het zelf geschreven.

Vergisfelicitaties

Als wensouder wil ik niet je hoop wegnemen. Van de drie stellen die met IVF beginnen krijgen er twee uiteindelijk een kind. Dat wens ik jou ook. Tot die tijd kun je in mijn boek lezen hoe ik omging met opmerkingen zoals: ‘Een kind hebben is ook niet alles’, vergisfelicitaties en absurde situaties waar je als wensouder in terecht komt. Achteloos een broodje kaas in de koelkast op je werk leggen? Dat doe je na het lezen van mijn boek niet meer!

(H)erkenning

Ben je een wensouder op zoek naar (h)erkenning? Is jouw collega, vriend of vriendin een wensouder en wil je begrijpen wat hij of zij doormaakt? Bestel ‘Pech gehad?!’ via deze link. Het eerste hoofdstuk lezen? Klik hier.

Reacties van lezers:

“Ik begrijp mijn dochter, bezig aan haar tweede IVF-poging, nu beter” (Anneke)

“Hoewel ik de afloop wist bleef ik tot het einde toe hopen dat het tóch zou lukken” (Marije)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *