Pech gehad? vanaf nu verkrijgbaar

door | mrt 8, 2021 | Blog | 0 Reacties

Home » Blog » Pech gehad? vanaf nu verkrijgbaar

‘I will wake alone
There won’t be any sound
No tiny feet running around this entire house’
Tim Akkerman – Last stop

Vanochtend ben je opnieuw wakker geworden in een leeg huis. De zoveelste IUI/IVF/ICSI is mislukt, je hebt een miskraam gehad of het is gewoonweg deze maand ‘weer niet raak’. Je sleept jezelf uit bed. Vandaag is gewoon weer een werkdag. De pijn is ‘te doen’ met een paar paracetamol achter de kiezen. Je weet inmiddels je pokerface op te zetten achter de laptop of op kantoor. Even slikken en gewoon weer op staan. Deze dag gaat vanzelf weer voorbij. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Misschien volgende maand meer geluk?

Ik weet hoe het voelt. Acht jaar lang liep ik rond met mijn enorme kinderwens. Acht jaar lang heb ik mijn pijn verbeten, woorden ingeslikt en geglimlacht. Ik daag je uit om vandaag vier minuten tijd voor jezelf te nemen. Ga even zitten of ga naar buiten. Zet dit nummer op en laat je tranen de vrije loop. Het mag. Het maakt je niet zwak, aanstellerig of wanhopig. Je bent niet alleen.

Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Kijk hier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *